ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Dr.Cavit Özyeğin İlkokulu

Dr.Cavit Özyeğin İlkokulu

Adres
EYYÜP NEBİ MAH. KOMİSER ŞAKİR CAD. NO73/1TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİ ARKASI EYYÜBİYE/ŞANLIURFA
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olmak...
Misyon
Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH:06:10-12:00 ÖĞLEN:12:10-17:00
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSLERİNDEN 42 VE 62 NUMARALI OTOBÜSLER OKULUMUZUN HEMEN YANINDAN GEÇMEKTEDİR.AYRICA BİR ÜST CADDE OLAN EYYÜP PEYGAMBER CADDESİNDEN 61 NUMARA VE AKÇAKALE YOLUNDAN 64 NUMARA GEÇMEKTEDİR. 61 VE 64 NUMARALI OTOBÜSLERE BİNİNCE 4-5 DAKİKA YÜRÜME MESAFESİ VARDIR. ÖZEL OTOBÜSLERDEN 2 NUMARALI YENİCE ARABASI DA OKULUMUZUN HEMEN YANINDAN GEÇMEKTEDİR.
OKULUMUZ MERKEZ İLÇE EYÜBİYE´DE BULUNMAKTA VE İL MERKEZİNE 4-5 KM UZAKLIKTADIR.